Szállítás és Fizetés

Szállítás és Fizetés

Az alábbiakban a Termeszetadta Webshopban elérhető szállítási módokról gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat, szállítók elérhetőségét. 

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a honlapon található telefonszámon (06 30/7375-862).

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak nettó árak, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A választható szállítási módok és a hozzájuk tartozó szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt jelenik meg. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Fontosnak tartjuk a csomagolás esetében is a környezettudatosságot, ezért igyekszünk használt, de jó állapotú kartondobozban küldeni megrendelését. Kérjük ezt vegye figyelembe, köszönjük!

GLS házhozszállítás utánvétellel - A termékeket és a szállítási díjat a csomag kézhezvételekor fizeti ki készpénzzel, vagy bankkártyával, a szállítást végző személynél. (Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol 8 és 17 óra között biztosan át tudja venni a csomagot) 2490 Ft

GLS házhozszállítás előre utalással- Átutalásnál kérjük beírni a visszaigazoló email-ben található rendelési azonosítót a közleményben. A csomagot a pénzügyi teljesítést követő munkanapon tudjuk átadni  a GLS futárnak. A GLS futár a kiszállításra átvett csomagokat 98%-ban a következő munkanapon házhoz szállítja.  (Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol 8 és 17 óra között biztosan át tudja venni a csomagot) 1990 Ft

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk ki a megrendelt termékeket az ország egész területén.

Személyes átvétel

A vásárlónak lehetősége van szállítási költség fizetése nélkül megvásárolni, átvenni a megrendelt termékeket az
eladó telephelyén (3231 Gyöngyössolymos Szabadság út 220.),
Tiszafüreden a termelői piacon (5350 Tiszafüred, Belsőfokpart út),
bogácsi termelői piacon (3412 Bogács Fürdő utca).

Ehhez előzetes időpont egyeztetés szükséges (06 30/7375-862).